Redaktionen

Chefredaktör

Johan Lindros Johan Lindros (1133 Posts)

Skåning, gamer och hockeyfan. Med Atari 2600 som inkörsport till spelvärlden skapades en i stort sett allätare när det gäller spelgenrer, dock med en förkärlek för rollspel, en passion som endast matchas av känslorna för Philadelphia Flyers. Tycker att spel med delad skärm är ett av de mest underskattade nöjena som finns.


Redaktörer

Toby Lee Toby Lee (58 Posts)

Toby har jobbat i spelbranschen i 17 år, och har skrivit om spel i 11 av dem. Han grundade både PS3bloggen.se och Eurogamer.se och ägnar alldeles för mycket tid åt att spela Dark Souls och äta hamburgare.


Fredrik Johansson Fredrik Johansson (66 Posts)

Fredrik är inte en AI stående i en serverhall i Brunkeberg, men ser fram emot att vara konstant uppkopplad mot internet via ett wifi-implantat när tekniken släpps. Kärleken till rollspel började med Pool of Radiance till Commodore 64 och slutade aldrig riktigt. Hävdar bestämt att William Gibson borde utnämnas till profet.


Martin Svennberg Martin Svennberg (709 Posts)

På dagen: licens- och moln-specialist inom IT. På kvällen: Ölskribent och PlayStation-freak. Martin upptäckte sin kärlek till spel redan 1982 då han satt och programmerade spel från tidningar till sin Texas Instruments TI-99/4A. Nuförtiden försöker han uppfostra sin son att välja den rätta vägen med Playstation-konsoler istället för surfplattor. Firar 12-slaget varje nyår med att spela online i Burnout Paradise, något som börjar bli en ensam upplevelse.


Fasta skribenter

Kristoffer Nyrén Kristoffer Nyrén (57 Posts)

Krille är en glad speltok från västkusten som älskar japanska galenskaper, samarbetskrävande partyspel och dåliga ordvitsar. Som nybliven far uppskattas spel som går att pausa, då det är väldigt tråkigt att belönas med en Game Over-skärm efter att ha varit duktig och bytt blöja på sin son.


Anton Bjurvald Anton Bjurvald (35 Posts)

Stockholmare med förkärlek för analoga brädspel, soffsamarbete och bra berättande. Spelar hellre ett kort tight spel än harvar i de stora sandlådorna. Podsnackar serietidningar i Hög av Serier och hockey i Eldebrink - raka puckar när han inte spelar tevespel.


Jesper Pettersson Jesper Pettersson (192 Posts)

Uppsalabo som jobbar med IT-säkerhet. Slukar spel i alla former, och har haft det som den största hobbyn i över 30 år. Min första konsol var Philips G7000 som hade 64 bytes RAM. Föredrar actionäventyr med rollspelselement. Förutom spel blir det en hel del TV-serier, serietidningar och Brynäs-matcher i hockey.


Jerry Olsson (190 Posts)

Jerry är en nordvärmländsk gamer som har spelat spel i nästan 30 år. Han har en stor förkärlek till gamla slasherfilmer, och är stort sett uppväxt med Freddy Krueger och Jason Voorhees. Jerry älskar retrospel lika mycket som han är väldigt nyfiken på vad framtiden visar upp.


Pär Wirdfors (4 Posts)

Glad Stockholmare på +40 som tycker livet är för kort för att inte ha roligt. Spenderar för mycket tid för mitt eget bästa på Football Manager och FIFA men är svag för episka actionspel och all form av rallyspel. Får emellanåt feeling och drar några platinum på rad innan jag dyker ner i mer FIFA och FM.


Grafiker

Linus Josephson (0 Posts)

Linus är en grafisk formgivare och tv-spelälskare från Stockholm. När han inte skriver om spel här drömmer han om dem och fokuserar på deras visuella och kreativa aspekter. Håller PlayStation 3-pärlan Lair som ett av de mest underskattade spelen någonsin.


7 kommentarer
 1. Spelare
  • Jonas Aronsson Jonas Aronsson
   • Simon Campanello Simon Campanello
 2. Fredrik Johansson Fredrik Johansson
 3. Spelare
  • Jonas Aronsson Jonas Aronsson
 4. uhrstrom

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.