Vad spelar du i helgen? [Vecka 14 2024]

Efter full ös på spelsläppen under nästan hela första kvartalet har vi börjat skymta en lite lugnare period, där vi förhoppningsvis kan fördjupa oss i de många gigantiska spel som har släppts på sistone. Det finns fortfarande ett gäng recensioner på gång på bloggen, så flitens lampa lyser fortfarande i redaktionen.

Med helgen runt hörnet är det i vanlig ordning dags att redogöra för spelplanerna, och vi börjar med att sparka igång bollen så att du kan följa upp i kommentarfältet nedan!

Jesper fortsätter frammana fantastisk feeling i final fantasi

Ja, jag hann bli lite less på Yuffies ”This is great!” innan jag klarade rank 3.

Över 60 timmar. 51% av troféerna. Men ändå långt kvar. Det var länge sedan jag spelade ett spel med så ofantligt mycket sidomaterial som Final Fantasy VII Rebirth (9/10) och enligt guider kommer jag att tillbringa 150-200 timmar i spelet för att bärga platinatrofén. Jag hoppas att jag har skalat några timmar genom att se till att rätt materia uppgraderas under spelets gång och att jag bemästrat alla vapenfärdigheter så fort jag fått dem. Några av minispelen har också krävt träning och jag tänker primärt på glidflygning med chocobo och grodhoppningen. Spelet upptar fortfarande mina tankar och jag vill bara spela mer.

Jerry kör fort på greenen

Trots att Tiger Woods sadlat om till rally, så har han inte släppt golfen helt.

Jag är nästan klar med kapitel nio i Final Fantasy VII Rebirth och förhoppningsvis kommer jag att inleda nästa stycke under helgen. Men Cloud och gänget får ta en liten paus eftersom jag har fått ett recensionsexemplar på mitt bord. Jag har påbörjat med racinggolfspelet Turbo Golf Racing, och kommer att samla på mig intryck och bogeys lagom till en recension inom kort.

Jonny blandar hejvilt

Full fart rakt in i helgen!

Under de senaste dagarna har jag jonglerat solospel i fiskeäventyret Moonglow Bay samtidigt som jag har påbörjat en ny genomspelning av Dark Souls 3 (10/10) tillsammans med några kompisar. Det känns som en bra kombination som dessutom fick sällskap imorse av recensionsspelet Freedom Planet 2.

Med en så gott som tom kalender i helgen ser jag fram emot långa sittningar framför konsolen.

Vad tänker du spela i helgen?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.