Redaktionen

Chefredaktör

Johan Lindros Johan Lindros (1281 Posts)

Skåning, gamer och hockeyfan. Med Atari 2600 som inkörsport till spelvärlden skapades en i stort sett allätare när det gäller spelgenrer, dock med en förkärlek för rollspel, en passion som endast matchas av känslorna för Philadelphia Flyers. Tycker att spel med delad skärm är ett av de mest underskattade nöjena som finns.


Redaktörer

Toby Lee Toby Lee (58 Posts)

Toby har jobbat i spelbranschen i 17 år, och har skrivit om spel i 11 av dem. Han grundade både PS3bloggen.se och Eurogamer.se och ägnar alldeles för mycket tid åt att spela Dark Souls och äta hamburgare.


Fredrik Johansson Fredrik Johansson (109 Posts)

Fredrik är inte en AI stående i en serverhall i Brunkeberg, men ser fram emot att vara konstant uppkopplad mot internet via ett wifi-implantat när tekniken släpps. Kärleken till rollspel började med Pool of Radiance till Commodore 64 och slutade aldrig riktigt. Hävdar bestämt att William Gibson borde utnämnas till profet.


Martin Svennberg Martin Svennberg (828 Posts)

På dagen: licens- och moln-specialist inom IT. På kvällen: Ölskribent och PlayStation-freak. Martin upptäckte sin kärlek till spel redan 1982 då han satt och programmerade spel från tidningar till sin Texas Instruments TI-99/4A. Nuförtiden försöker han uppfostra sin son att välja den rätta vägen med Playstation-konsoler istället för surfplattor. Firar 12-slaget varje nyår med att spela online i Burnout Paradise, något som börjar bli en ensam upplevelse.


Fasta skribenter

Kristoffer Nyrén Kristoffer Nyrén (70 Posts)

Krille är en glad speltok från västkusten som älskar japanska galenskaper, samarbetskrävande partyspel och dåliga ordvitsar. Som nybliven far uppskattas spel som går att pausa, då det är väldigt tråkigt att belönas med en Game Over-skärm efter att ha varit duktig och bytt blöja på sin son.


Anton Bjurvald Anton Bjurvald (35 Posts)

Stockholmare med förkärlek för analoga brädspel, soffsamarbete och bra berättande. Spelar hellre ett kort tight spel än harvar i de stora sandlådorna. Podsnackar serietidningar i Hög av Serier och hockey i Eldebrink - raka puckar när han inte spelar tevespel.


Jesper Pettersson Jesper Pettersson (334 Posts)

Uppsalabo som jobbar med IT-säkerhet. Slukar spel i alla former, och har haft det som den största hobbyn i över 30 år. Min första konsol var Philips G7000 som hade 64 bytes RAM. Föredrar actionäventyr med rollspelselement. Förutom spel blir det en hel del TV-serier, serietidningar och Brynäs-matcher i hockey.


Pär Wirdfors (14 Posts)

Glad Stockholmare på +40 som tycker livet är för kort för att inte ha roligt. Spenderar för mycket tid för mitt eget bästa på Football Manager och FIFA men är svag för episka actionspel och all form av rallyspel. Får emellanåt feeling och drar några platinum på rad innan jag dyker ner i mer FIFA och FM.


Kim Söderström Kim Söderström (48 Posts)

Svensk latino som 2018 bosatte sig i Älvsjö. Spelälskare, filmfantast och ex-kampsportare med starka känslor för Stockholm, Halmstad och Asien. Är en allätare, som har favoriter i alla genrer men föredrar spel med story, strategiska element, co-op eller retroinslag. Lyssnar mest på musik från spel, film och anime. Har jobbat i spelbutiker, drivit internetcaféet West Coast (Halmstad), var på E3 2010 och har haft ansvaret för den nordiska kundtjänsten hos Electronic Arts bland annat.


Jonny Lindmark Jonny Lindmark (116 Posts)

Före detta högstadienörd som växte upp....och förblev en nörd, fast nu i form av en kulturnisse som är nyfiken på det mesta. Detta intresse uttrycks bland annat genom en alldeles för stor film-, spel-, skiv- och brädspelssamling som får besökare att sucka av lika delar fascination och bestörtning. Uppskattar alla sorters spel men har ett hjärta som bultar extra hårt (höhö) för skräckspel.


Grafiker

Linus Josephson (0 Posts)

Linus är en grafisk formgivare och tv-spelälskare från Stockholm. När han inte skriver om spel här drömmer han om dem och fokuserar på deras visuella och kreativa aspekter. Håller PlayStation 3-pärlan Lair som ett av de mest underskattade spelen någonsin.


8 kommentarer
 1. Spelare
  • Jonas Aronsson Jonas Aronsson
   • Simon Campanello Simon Campanello
 2. Fredrik Johansson Fredrik Johansson
 3. Spelare
  • Jonas Aronsson Jonas Aronsson
 4. uhrstrom
 5. stefan

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.