Vad spelar du i helgen? [Vecka 5 2024]

Första helgen i februari är här och nog ser de flesta av oss fram emot möjligheten att få spela lite mer än vad man vanligtvis kan under en arbetsvecka. Här på redaktionen knatar vi på med såväl recensioner som fritt valda spel, och energin från att ha påbörjat ett nytt spelår hänger kvar.

Denna helg innebär också lite extra firande eftersom vår tidigare medarbetare Jerry har beslutat sig för att återvända till redaktionen, vilket vi alla är väldigt glada för. Han gjorde som bekant ett inhopp under förra året för att ta hand om recensionen av The Texas Chain Saw Massacre (8/10), och fick därefter tillbaka skrivsuget. Välkommen tillbaka Jerry!

Fredrik ger sig på Konamis senaste Silent Hill-teaser

I samband med veckans State of Play passade Konami på att visa upp nya videoklipp från både Silent Hill 2 Remake och Silent Hill: The Short Message. Det sistnämnda släpptes dessutom gratis direkt efter sändningen, så jag tänkte ta en liten titt på det. Utöver det har jag fullt upp med att hålla besökare nöjda på Dondoko Island och fajtas med Sujimons i Like a Dragon: Infinite Wealth.

Johan har en hektisk semester

Denna helg kommer i princip att bli en karbonkopia av förra helgen skulle jag tänka mig. Den kommer med andra ord att domineras av äventyr i den undre världen på Hawaii. Det blir ingen rofylld tid i paradiset med tanke på hur berättelsen i Like a Dragon: Infinite Wealth har eskalerat, och jag börjar snart känna mig redo att skriva en recension av upplevelserna.

Sidan om detta jonglerar jag även intensiva slagsmålsturneringar i Tekken 8 som också borde kunna få en recension under kommande vecka.

Jerry vandrar i West Virginia

På lördag ska jag på min brors barnbarns dop, men efter det hinner undertecknad spela lite. Jag har spelat Fallout 76 i ett par veckors tid och tänker fortsätta bege mig ut i West Virginias ruiner, bland muterade farsoter och radioaktiva miljöer.

Vad tänker du spela i helgen?

Ett svar
  1. Thomas Thomas Bäcklund

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.