Vad spelar du i helgen? [Vecka 10 2024]

Då var den kommen, ännu en helg full av möjligheter. Allt eftersom våren gör sig närvarande blir dagarna längre och solljuset pockar allt mer på vår uppmärksamhet utanför fönstret. Oavsett om vädret bjuder på sol, moln eller till och med nederbörd finns våra spelkonsoler där inne och väntar på oss.

Men vad ska man spela? Jo, skärp blicken i texten nedan, för där delar bloggens medarbetare med sig av spännande spelplaner för den kommande helgen.

Johan fantiserar vidare

Final Fantasy VII: Rebirth är fortfarande huvudfokus under kommande helg i hopp om att snart kunna erbjuda en recension av detta makalöst gigantiska spel. Det är minst sagt en utmaning att inte bli distraherad av varje litet sidospår som dyker upp, och det pågår en konstant dragkamp i huvudet på mig om det ska bli nötande av sidouppdrag eller om jag ska pusha berättelsen vidare.

Jag har dessutom fått recensionskod till Rise of the Ronin nu under veckans gång och kommer säkert att doppa tårna i denna samurajupplevelse också.

Jonny utforskar färgglada världar

Tanken är att runda av åtminstone ett av mina två nuvarande recensionsspel under helgen. Då jag är i slutet av det färgglada metroidvania-äventyret Ultros ska jag prioritera det, men är jag riktigt effektiv kanske jag hinner dra igenom även Penny’s Big Breakaway i samma veva.

Efter att ha fått en liten och åldersstigen tjock-tv av en god vän för några helger sen har jag även roat mig med att putsa på den. Får jag en lucka kanske jag testspelar något av de PS1-spel jag har lagt till i min samling den senaste tiden.

Vad tänker du spela i helgen?

Ett svar
  1. Thomas Thomas Bäcklund

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.