Vad spelar du i helgen? [Vecka 9 2016]

Då var det fredag igen och när jag tittar tillbaka på nyheter och händelser som kommit oss till kännedom, måste jag säga att det har varit en riktigt bra vecka! Det började med annonseringen av ett nytt, knepigt spel som jag föll för direkt: VEV: Viva Ex Vivo, sedan fortsatte det av bara farten med information om en ny firmware och det trista tillkännagivandet att Uncharted 4 försenas ytterligare.

Det tog inte slut där; Sony lanserade dessutom en gigantisk rea, vi fick ett datum för när No Man’s Sky släpps och sedan berättade Techland att de släpper nyutgåvor av sina underbara zombie-spel till PlayStation 4. Det är nästan som att jag inte vill att veckan ska ta slut, men nu är vi trots allt här; det är fredag och i helgen ska det spelas!

Martin återvänder till trädgården och till rymden

Mass_Effect_3_Omega

Mitt drömteam! Vad jag har saknat er!

I helgen tänkte jag slutföra min långa romans med växterna och de odöda i Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2. Det märks nu tydligt att det finns spelare på internet som har oerhört mycket mer tid än mig att spendera i Pop Caps trevliga onlineskjutare – livslängden på mina karaktärer har sjunkit drastiskt. Under nästa vecka får du läsa vad jag tycker om spelet.

När jag inte får stryk på internet, tänkte jag återvända till Mass Effect 3 och allt extramaterial jag köpte på rean för ett tag sedan. Antingen blir det tilläggspaketet Omega eller Citadel som jag avnjuter; jag har längtat tillbaka ett bra tag nu och dessutom stör jag mig på att det inte står 100% i trofélistan.

Johan matchar färger och slåss mot robotar

Bejeweled är ju kul, och därför bör Bejeweled med robotar vara ännu bättre.

Bejeweled är ju kul, och därför bör Bejeweled med robotar vara ännu bättre.

Jag tänker avverka mina recensionsuppdrag denna helg, och det jag ser mest fram emot är att testa Ironcast. I grund och botten finns det flera likheter med Puzzle Quest som har lagt beslag på många av mina timmar förr, men här handlar det istället om stora robotstrider och alternativ historia. Det har utan tvekan potential att bli en trevlig upplevelse, och du kommer att kunna läsa mer om detta nästa vecka.

Jag kommer även att spela McDroid som är ett actionbetonat tornförsvarsspel som släpptes nu under veckans gång. Tornförsvar brukar inte vara min favoritgenre men det ser ut att försöka sig på lite annorlunda drag, och det är ju alltid trevligt att bredda sina erfarenheter en aning!

Vi blandar gammalt med nytt, stort och smått – vad spelar du i helgen?

8 kommentarer
 1. Quint Quint
 2. DieMonger Thomas
  • Martin Svennberg Martin Svennberg
 3. DieMonger Thomas
 4. Kristoffer Nyrén Krille
  • motz motz
   • Martin Svennberg Martin Svennberg
  • motz motz

Kommentera