No Man’s Sky släpps i sommar

Ingen kan väl undgått att vi på PSbloggen är ganska taggade inför det kommande spelet från Hello Games – No Man’s Sky? Om inte; vi är väldigt, väldigt längtansfulla inför detta enorma äventyr som utlovats sedan 2013.

Förutom att vi nu har fått en konkret datum då spelet äntligen kommer till PlayStation 4, utannonserade Sony att det kommer att släppas både för nedladdning och i fysisk form. Givetvis finns det en begränsad utgåva med extramaterial som går att förboka redan nu.

Datumet som är bekräftat är den 22 juni för oss i Europa och det innebär att sommaren kommer att bli väldigt upptagen, åtminstone för min del. Jag ser verkligen fram emot att besöka alla världar ute i rymden och påbörja katalogiseringen av okända varelser.

Massvis med innehåll för No Man's Sky-fantasten!

Massvis med innehåll för No Man’s Sky-fantasten!

Specialutgåvan av No Man’s Sky innehåller själva spelet, en bok som innehåller konstverk från spelet, en serietidning, extramaterial inuti spelet samt ett dynamiskt tema till PlayStation 4. Personligen letar jag redan nu febrilt efter en butik erbjuder förbokning av spelet, för det här är ett solklart val för mig!

Har du också drabbats av No Man’s Sky-feber?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.