Vad spelar du i helgen [Vecka 8 2017]

Fredagen är här; efterlängtad av många, speciellt som det för de flesta även innebär tillskott i den ständigt sinande hushålls- och spelkassan. För att råda bor på ett eventuellt överskott av kapital, har Sony precis lanserat en mastig rea tillsammans med Electronic Arts. För egen del blir det nog till att krypa till korset och köpa extramaterialet From Ashes till Mass Effect 3. Jag kan ju inte ha 99% av alla troféer i spelet när jag är klar…

Veckan som har gått har bjudit på en hel del höjdpunkter. Jespers recension av Horizon Zero Dawn (9/10) publicerades tidigare idag, och du kan även passa på att läsa hans intervju med Jan-Bart van Beek, som är Art Director för spelet. Jerry tog ett stort kliv framåt i sin platinautmaning, då han klarade precis allt i Resident Evil 7: Biohazard (9/10). Vi fick även glädjen att välkomna David tillbaka i ett litet gästspel där han recenserade For Honor (9/10).

Med allt detta bakom oss, är det dags att sätta sikte på helgen och de grandiosa spelplanerna!

Martin musikpusslar och musouslaktar

...när du tycker att svärden i Final Fantasy är alldeles för små...

…när du tycker att svärden i Final Fantasy är alldeles för små…

Jag fyllde år i veckan och fick faktiskt en PlayStation 4 Pro av min familj, vilket kändes helt överväldigande. För att inviga den i sitt nya hem, har jag laddat upp med två färska recensionsspel: Berserk and the Band of the Hawk och Chime Sharp. Det blir med andra ord en salig blandning mellan Tetrispusslande och våldsamma strider mot horder av fiender i helgen.

Min PlayStation 3 får ganska mycket kärlek den med, då jag tänker spela både Mass Effect 3 och Ni No Kuni: The Wrath of the White Witch. Målet är 100 procent i troféer för båda titlarna. Jag njuter av varenda timme!

Jesper utforskar vidare

Tjena spanar’n! Läget?

Lördagen är vikt för Uppsala Beer & Whisky Festival som lämpligt nog kombineras med en Foodtruck-festival. Det blir sannolikt ett par timmars spelande på morgonen dock.

Jag fortsätter Aloys äventyr i Horizon Zero Dawn (9/10) som släpps nästa vecka och ser fram emot att få veta mer om hur världen kommit att se ut som den gör.

På den bärbara fronten har jag hittat tillbaka till Criminal Girls 2: Party Favors (8/10) där det gick ganska fort att komma in i händelserna och systemet trots en paus på nästan ett halvår. Målsättningen är platinatrofén för att sen kunna botanisera fritt i skämshögen. Efter det lutar det åt rollspelsrökaren World of Final Fantasy (9/10), pusselromanen Zero Time Dilemma (9/10) eller musikspelet IA/VT Colorful.

Jerry löper amok i höga torn

Saruman! Är du hemma? Du har fått översvämning.

Under veckan har jag börjat spela Ys Origin, och detta är första gången jag träder in i denna spelserie. Jag tänker ägna min helg åt att fortsätta klättra uppför det höga tornet.

Trots att jag har tagit platina i Resident Evil 7: Biohazard (9/10), är jag inte riktigt färdig med Bakers hus. Det har släppts två olika paket med extramaterial och jag tänker ta en närmare titt på Banned Footage 1.

Nu till den viktigaste fråga av alla: vad spelar du i helgen?

Ett svar
  1. Macke86

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.