Stor Electronic Arts-rea på PlayStation Store

Lagom till att månadslönen börjar närma sig drar en ny omfattande kampanj igång på PlayStation Store, och denna gång handlar det om spel från utgivarjätten Electronic Arts. Det betyder bland annat att några av förra höstens mest populära spel nu har fått ett kapat pris, och om du ännu inte har slagit till kanske det är dags nu.

Om du redan har köpt många av spelen finns det även ett omfattande utbud av expansioner att införskaffa, för att förlänga livslängden ytterligare på spelen som du redan har haft kul med.

Titanfall 2 (PS4)

Det är svårt att inte rekommendera det fantastiska Titanfall 2 (9/10)som inte bara är ett riktigt underhållande onlinespel, utan överraskande nog även har en riktigt solid enspelarkampanj. Tyvärr försvann spelet lite i skuggan av både Battlefield 1 (8/10) och Call of Duty: Infinite Warfare (7/10), men det är i mina ögon den bästa förstapersonsskjutaren som släpptes 2016. Nu har du möjligheten att köpa det för blygsamma 289 kronor.

Peggle 2 (PS4)

Det är svårt att riktigt peka ut varför Peggle är så svårt att sluta spela, men faktum kvarstår att detta genialiska koncept fortfarande håller riktigt bra. Peggle 2 expanderar på det redan välgjorda fundamentet, och om du inte redan äger detta lysande pusselspel bör du göra dig själv en tjänst och skaffa det omedelbart. Det kostar nu enbart 36 kronor, och det kommer att bjuda på många timmars bollskjutande.

Mass Effect Trilogy (PS3)

Med Mass Effect Andromeda runt hörnet kanske du är sugen på ett riktigt science fiction-maraton, och om du ännu inte har spelat den ursprungliga trilogin är det nog läge att sätta igång nu om du vill hinna bli klar. Mass Effect-spelen bjuder både på fantastiska berättelser, intressanta karaktärer och mycket action, och ligger högt på min lista bland absoluta favoritspel. Mass Effect Trilogy innehåller alla tre spelen, samt en del av de expansioner som släpptes till respektive spel. Av någon outgrundlig anledning tyckte Electronic Arts att det var en bra idé att lämna några av expansionerna utanför samlingen, men du kommer ändå att få massvis av timmar med fantastisk underhållning för enbart 129 kronor.

Övriga spel som ingår i kampanjen kan du gå igenom på den officiella PlayStation-bloggen.

Vilket spel skulle du vilja tipsa om på rean?

4 kommentarer
  1. Alestes Alestes
  2. Rickard Dybeck
    • Jesper Pettersson Jesper Pettersson
      • Johan Lindros Johan Lindros

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.