Chefredaktörens utmaning [Vecka 10]

Efter ett par veckor med väldigt låg aktivitet på spelfronten på grund av en envis förkylning, har jag sakta men säkert kommit upp på spåret igen. Det har varit en väldigt varierad vecka med allt från lönnmördande i Hitman – Intro Pack (7/10)stora mechbataljer i Ironcast till kampen om frigörandet av Manhattan i Tom Clancy’s The Division.

Även om jag avklarade det innehåll som släpptes i första episoden av Hitman vill jag nog inte påstå att jag har klarat ett helt spel, med tanke på att den primära genomspelningen avklarades på ett par timmar. Jag kommer inte att lista det som ett genomfört uppdrag förrän alla uppdrag är släppta senare i år.

12. Ironcast

En blandning av matchande av färger, alternativ historia och strider mellan stora mekaniska bestar är vad som lockade mig till Ironcast ursprungligen. Spelet har flera likheter med det smått vanebildande Puzzle Quest, som jag har tillbringat massor av timmar med, men det har en del egna idéer också. Striderna är mer taktiska och det finns en hel del mekaniker att jonglera, vilket gör att det blir svårt att bemästra. Du kan läsa mer ingående intryck av spelet i min recension senare idag.

 

Kommentera