Overwatch drar igång med jultema

Ett av årets mest populära spel; Overwatch (8/10), har under året kört med speciella evenemang där spelare kunde spela tidsexklusiva spellägen och samla unika dräkter. Både sommar-OS och Halloween har passerats, och nu när vi väntar på tomten presenterar Blizzard det mysiga jultemat Winter Wonderland.

Det finns en ny, annorlunda gren där två lag springer runt på Antarktis med isprinsessan Mei och leker snöbollskrig, där en träff räcker för att slå ut motståndaren. Självklart går det att samla på sig nya dräkter med äkta julstämning, och inte oväntat är svenske Torbjörn utklädd till jultomten denna gång. Spelstudion har definitivt fångat julandan och jag ser fram emot att få tag på minst en ny uppsättning med kläder innan perioden är slut.

En annan märkbar nyhet är att Symmetra har fått en omstrukturering, och hon är hittills den enda karaktären med två ultimata förmågor.

Winter Wonderland är tillgängligt mellan 13 december till 2 januari, så det är bara att sätta igång att jaga dom där julklapparna och kostymerna!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.