Overwatch firar Halloween

Om du fortfarande spelar det omåttligt populära Overwatch (8/10) kan du nu glädjas åt spännande nyheter som introduceras under en begränsad tid. Det är dags att börja fira Halloween, och detta betyder att vi dels får ett nytt spelläge, men även en uppsjö nya utseenden för våra favorithjältar i onlineskjutaren som nu enligt Blizzard har lockat 20 miljoner spelare.

I det nya spelläget har Junkrat fått ett alter ego för att passa in i högtiden, och kallas nu Junkenstein. Här ställs spelare inför horder av Junkensteins robotar och andra fiender, och för första gången kommer du att få spela ett rent kooperativt läge mot datorstyrda karaktärer istället för matcher mot mänskliga motståndare. Det ser onekligen både charmigt och stämningsfullt ut med de nya dekorationerna på nivåerna.

Självklart kommer du att kunna samla på dig speciella belöningslådor med Halloween-kläder och andra kosmetiska prylar, men det är bäst att du skyndar på så att du maximerar chansen att få vad du vill ha. Denna temaperiod sträcker sig nämligen bara till den 1 november, sen går det inte längre att få tag i de nya prylarna.

Kommer du att återvända till det Halloween-pyntade Overwatch?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.