Insomniac Games utvecklar PS4-exklusiva Spider-Man

Visst är det en härlig känsla när en önskan går i uppfyllelse? Spider-Man är ett PlayStation 4-exklusivt spel från Insomniac Games, precis som jag hoppades på i min önskelista inför E3. Med serietidningslicensen i handen hoppas jag på en behandling i samma anda som Rocksteady Studios bjudit oss på med Batman, och hoppas få se flera av Spindelmannens ikoniska ärkefiender. Gärna andra skurkar än de vi sett i filmerna, som kanske Gamen eller Noshörningen?

Vi ska i alla fall bjudas på en nyskriven berättelse och Marvels inblandning i projektet, vilket bådar gott. Spelet kommer att utspela sig under Peter Parker-eran och gissningsvis blir det ingen inblandning av Miles Morales, Spider-Gwen eller andra Spindelvarelser som i Marvels nuvarande serietidningstitlar. Vågar man hoppas på en cameo från någon Avenger?

Insomniac Games två senaste spel, Sunset Overdrive till XBox One och Ratchet & Clank till PlayStation 4, är enligt mig två av de bästa exklusiva titlarna den här generationen och jag både hoppas och tror att de kommer att fortsätta leverera på samma nivå. Spider-Man seglar upp som en av de titlar jag ser fram emot allra mest och jag hoppas att vi inte behöver vänta i flera år.

Jag skulle även vilja se några moment med Peter Parker som actionfotograf likt Jade i Beyond Good & Evil.

Ser du också fram emot att jaga skurkar med spindelväv?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.