Påskrean drar igång på PlayStation Store

Som brukligt runt högtiderna är dags för ännu en spelrea på PlayStation Store, och i vanlig ordning tänker jag lyfta fram en handfull tips som du inte bör missa. Urvalet i rean är ganska omfattande och oavsett smak och tycke bör det finns något för alla.

En del av spelen kommer att ha nedsatt pris fram till den 30 mars, men majoriteten kommer du att ha chansen att fynda ända fram till 6 april. För en komplett lista på vilka spel som är med på rean och vilka datum som gäller kan du kika på Sonys officiella blogginlägg här.

En av de absolut största titlarna i rean är utan tvekan Grand Theft Auto V som nu går att införskaffa till PlayStation 4 för 409 kronor. Denna enorma sandlåda erbjuder både en omfattande och spännande berättelse och mängder av sidoaktiviteter. Spelets onlineläge är också väldigt populärt, även om det aldrig riktigt klickade för mig. Vill du hellre ha PS3-versionen kan denna införskaffas för 249 kronor.

Om du inte har köpt det vackra, svenskutvecklade plattformspelet Unravel (7/10) är det ett ypperligt läge att slå till och få det till ett vettigt pris. Fram till den 30 april kommer du att kunna köpa det för 145 kronor, och det finns ingen tvekan om att fler behöver bekanta sig med Yarny.

Ett av mina favoritspel från förra året har också fått en rejäl kapning av priset, och jag tänker då på det härliga skräckspelet Until Dawn (9/10)Nu kan du uppleva denna underhållande berättelse för endast 289 kronor.

Slutligen kan jag rekommendera Hideo Kojimas sista spel hos Konami, Metal Gear Solid V: The Phantom Pain (9/10). Även om det inte riktigt uppfyllde förväntningarna som ett spel i Metal Gear Solid-serien är det en lysande upplevelse i en väldesignad sandlåda. Inte ens Konamis ruttna försök att sabotera spelet med mikrotransaktioner lyckades förstöra min upplevelse. Nu kan du köpa PS4-versionen för 289 kronor, och PS3-versionen för 249 kronor.

Vilka är dina köptips för påskrean?

6 kommentarer
  1. motz motz
  2. Quint Quint
  3. Niklas Storm
  4. Kristoffer Nyrén Kristoffer Nyrén
  5. gabeish gabeish
    • gabeish gabeish

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.