Chefredaktörens utmaning [Vecka 29]

Veckans spelande har minst sagt dominerats av Persona 4 Golden där jag sannerligen har byggt upp ett rasande tempo, åtminstone med mina mått mätt när det kommer till japanska rollspel. När jag ursprungligen spelade detta sprudlande verk hamnade jag i en jobbig situation där jag hade för låg nivå samt för lite tid i spelet för att rädda en av huvudpersonerna, men detta har jag noggrant sett till att undvika nu.

Trots att jag har en del recensionsspel på mitt bord har jag nu passerat 20-timmarsstrecket i Persona 4 Golden, och förutsatt att inget dramatiskt kommer att ske kan det nog bli så att jag äntligen bryter min flera år långa JRPG-torka.

30. Adr1ft

Där i fjärran kan vi se Martin kämpa med Kerbal Space Program.

Tidigare i veckan kunde du läsa min recension av Adr1ft (6/10), ett spel som jag hade väldigt höga förhoppningar på innan det dök upp på PlayStation 4. Förstapersonsspel som fokuserar på utforskning av spännande miljöer är något som tilltalar mig, och till en början var jag även trollbunden av detta verk och den demolerade rymdstation jag fick ta mig igenom. Problemet är bara att nyhetens behag försvann lite för fort, och det fanns väldigt lite omväxling. Det fanns ingen riktig hake som höll mig kvar i berättelsen, vilket är en väldigt viktig faktor i denna typ av spel.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.