Chefredaktörens utmaning [Vecka 12]

Försprånget jag lyckades skrapa ihop i januari är nu helt och hållet borta, och det börjar bli dags att planera mitt spelande noggrant framöver. Jag har haft relativt lite tid över till spel den gångna veckan av diverse skäl, men jag har mer motivation att bli klar med mina recensionsprojekt än vad jag har haft på länge. Denna motivation heter förstås Dark Souls III.

Spelet är redan släppt i Japan och min avund är påtaglig, men lyckligtvis är recensionsexemplaren inte långt borta. Jag kan med andra ord snart isolera mig från omvärlden och banka huvudet mot de åtskilliga bossarna i From Softwares efterlängtade skapelse.

Veckans spelande har dominerats av EA Sports UFC 2 och jag känner att jag har ganska bra koll på vad spelet har att erbjuda. Nu ska jag bara samla mina tankar om denna brutala MMA-simulator och skriva ihop en text som du kommer att kunna läsa nästa vecka.

Nästa projekt på dagordningen är smygspelet Republique som släpptes denna vecka, och jag medger att jag hade mina farhågor om spelet med tanke på att det ursprungligen utvecklades för mobila plattformar. Hittills är det dock en mycket positiv överraskning och jag ser fram emot att se vart berättelsen tar vägen. Detta kommer jag att kunna informera om inom kort.

Målet för nästa vecka är väldigt tydligt. Jag måste helt enkelt börja bocka av lite spel på listan för att inte halka efter, men jag är ganska övertygad om att jag kommer att kunna hålla ett jämnt tempo hädanefter. Dark Souls III kommer förmodligen att dominera mitt spelande när det släpps, men sedan duggar inte de nya spelsläppen lika tätt längre och jag kan börja fokusera på min skämshög.

Kommentera