Vad spelar du i helgen? [Vecka 49 2016]

Ännu en vecka avklarad, och vi har kommit ytterligare en vecka närmare julledigheten, vilken i år ter sig ganska kort och blek. Speltorkan verkade verklig ett tag här på bloggen, men sedan rasade det in ett modigt gäng spel för recension igen. Mina planer på att rensa i skämshögen fick läggas på hyllan till förmån för nya, spännande titlar.

Efter en relativt stor anhopning nyheter från PlayStation Experience, står det klart att nästa år blir innehållsrikt det med. Vad sägs till exempel om Ni No Kuni II: Revenant Kingdom, Full Throttle Remastered, och Parappa the Rapper, vilka alla tre står för dörren 2017.

Nog med framtidsplaner, det är dags att höra efter hur helgplanerna ser ut!

Jesper äventyrar i djungeln

Om ormarna var så där stora skulle jag också vilja ha ett spjut och ett par pistoler…

Jag norpade recensionsexemplaret av Lara Croft GO för PlayStation 4 och PlayStation Vita och kommer garanterat att lösa en antal pussel under helgen.

På lördag bär det dock av till Gävle för det årliga besöket i Gavlerinken på kaffederby mellan Brynäs och Färjestad. Jag jobbade med en kille från Karlstad på ett tidigare jobb och det här är tolfte året vi åker på en drabbning lagen emellan.

Utöver djungelpusslandet och hockey blir det mer Final Fantasy XV (8/10) och The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel II (9/10). Nu har jag redan så mycket att spela, men både Hitman: Season 1 och Darksiders: Warmastered Edition ligger på skämshögen och frestas…

Martin bränner bygger broar

Här kan väl ändå INGENTING gå fel? Eller?

Här kan väl ändå INGENTING gå fel? Eller?

Efter att ha lagt ifrån mig mitt VR-headset och slutat att mata flipperspelen med virtuella pengar, har jag siktet inställt på ytterligare ett spel som ska recenseras. Bridge Constructor är spelet där jag ska bygga broar för att transporter ska kunna genomföras utan missöden. Jag misstänker att jag trots min kopiösa noggrannhet, ändå kommer att få se lastbilar och bussar explodera, falla och på andra sätt roa mig där jag skrattar åt min inkompetens.

Övrig tid kommer att fokuseras kring The Last Guardian, vilket jag ska plocka upp i morgon tillsammans med ett gäng julklappar till min son. Jag förbokade spelet för över sex år sedan och har aldrig lämnat min plats i kön. Under helgen får jag äntligen veta om min väntan har varit förgäves eller inte.

Jerry jagar skatter med Nathan Drake för fjärde gången

Nathan Drake har valt fel motståndare för den årliga dragkampen igen.

Jag har tagit mig an Uncharted 4: A Thief’s End (10/10) och det är hittills ett enastående sista kapitel av Nathan Drakes storslagna karriär, med förbannat bra manus och älskvärda karaktärer. Innan helgen har gått över till måndag ska jag spela klart Naughty Dogs äventyrsspel och känna mig som Indiana Jones för fjärde gången, men med slitnare fingrar efter all bergsklättrande.

Jag fick tag på några fynd under Black Friday-rean, där jag förutom nämnda Uncharted 4 inskaffade jag både Tales Of Zestaria och Fallout 4 (9/10).  I helgen ska jag påbörja något av dessa två stora spel, men även förbereda mig inför nästa vecka då det sista kapitlet av Telltales Batman kommer.

Vad spelar du i helgen?

2 kommentarer
  1. Quint Quint
  2. DieMonger Thomas

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.