Vad spelar du i helgen? [Vecka 37 2016]

Efter en intensiv vecka har vi lagt både Tokyo Game Show och PlayStation Meeting bakom oss. Den förstnämnda händelsen fokuserade förvånande nog ganska mycket på PlayStation Vita men självklart även en hel del japanska rollspel och annan galenskap.

För mig har nedräkningen till PlayStation VR börjat på allvar. Jag försöker vårda min ekonomi så gott det går för att inte den virtuella världen ska göra allt för stora hål i plånboken. Vinterdäcken måste bytas under oktober månad med, vilket innebär att jag verkligen måste hålla i slantarna.

Det har trillat in en del spel till redaktionen och därför är det på sin plats att höra efter vad några av oss spelar, sen är vi såklart nyfikna på hur dina planer ser ut.

Jerry återvänder till Rapture och Columbia efter en färgglad spökmåltid

Senaste modet inom sminkning: Blodig splatter.

Senaste modet inom sminkning: Blodig splatter.

Idag har brevbäraren lagt Bioshock: The Collection i min brevlåda, och med förtjusning är jag grymt sugen på att ta ett dopp ner till Rapture och flyga upp till Columbia igen. Under helgen tänker jag njuta av den härliga estetiken i en högre, upplöst version av den älskade trilogin.

På tal om återkomster, har jag smaskat i mig frukt och utforskat hemsökta labyrinter i Pac-Man: Championship Edition 2. Det är väldigt fascinerande att ett enkelt koncept från 1980 fortfarande fungerar bra 36 år efteråt. De närmaste dagarna ska jag försöka förbättra mina poängrekord och undvika en kollision med någon av de fyra färgglada spökena.

Martin utforskar helvetet och skriker i rymden

Det mesta är stort i Criminal Girls 2, i synnerhet svärden!

Det mesta är stort i Criminal Girls 2, i synnerhet svärden!

Min resa i Criminal Girls 2: Party Favors har precis börjat men jag känner igen ganska mycket av föregångaren i denna titel. Självklart är det till spelets fördel eftersom Criminal Girls: Invite Only (7/10) var en riktig pärla, sin dekadens till trots. Jag har kört ett antal timmar redan och kan redan nu påstå att det än så länge håller måttet med råge.

Under en av de många reorna på PlayStation Store, införskaffade jag Dead Space. Jag har spelat denna klassiker under några timmar nu och trivs verkligen i upplevelsen. Jag var lite rädd att jag inte skulle orka med skräcken, men än så länge har jag kunnat sova gott efter upplevelsen i alla fall.

På bloggen blandar vi gammalt och nytt, vad spelar du i helgen?

Ett svar
  1. Macce_1

Kommentera