Vad spelar du i helgen? [Vecka 34 2016]

Ny helg, ny lön att spendera och en ny mastodontrea på PlayStation Store. Livet är bra när det rullar på, eller hur? Under veckan som gått, har en del väldigt intressanta spel trillat in på redaktionen för recension och några av oss kommer snart att berätta om dem.

I PlayStation-världen har det hänt saker också. Bland annat har vi fått reda på att Sony äntligen har anammat högre säkerhet på användarnas konton och att en ny, mindre PlayStation 4-konsol förmodligen är på gång. Största nyheten för er mörka själar där ute, är väl dock att Dark Souls III (10/10) äntligen får sin första expansion? Själv darrar jag fortfarande så fort jag tänker tillbaks till min sommarutmaning med Bloodborne (10/10)

Nåja, låt oss blicka in i framtiden och se efter vad som ska spelas!

Martin återförenas med en diva och strider med flygplansrobotar

Haha, jättekul! JA, jag råkade träffa ögat med trumpinnen. OCH?

Haha, jättekul! JA, jag råkade träffa ögat med trumpinnen. OCH?

Jag och Hatsune Miku har ett speciellt förhållande, det kanske inte är någon hemlighet. Men att jag skulle sjunka så lågt att jag snodde recensionsexemplaret av Hatsune Miku: Project Diva X mitt framför näsan på Jesper, det trodde inte ens jag! Även om jag skäms lite grann, kan jag inte låta bli utan att sitta med ett fånleende när skärmen blixtrar till och divan står framför mig igen. Helgen lär fyllas av vocaloidmusik och jag kommer att njuta av varje sekund!

Lite våghalsigt, tackade jag även ja till att recensera Strike Vector EX; ett spel som tydligen ska vara riktigt brutalt för spelaren. Jag har läst liknelser som handlar om ett tävlingsinriktat flerspelarläge med inspiration från Quake 3 och Unreal Tournament, fast i överljudshastighet. Jag hoppas att enspelarläget är någorlunda förlåtande, samtidigt som jag misstänker att även det kommer att bli plågsamt. Utvecklaren heter ju trots allt Ragequit Corporation…

Jesper maskar

Yippee ki yay!

Yippee ki yay!

Eftersom Martin snuvade mig så snöpligt på nya Hatsune Miku får jag trösta mig med lite Worms W.M.D. Ni kan vänta er en recension inom en snar framtid. Mitt andra recensionsspel, MeiQ: Labyrinth of Death på Vitan fick jag med så lång framförhållning att det fortfarande är tre veckor tills det släpps. Även om jag spelat det ganska intensivt under veckan så känner jag ett stort sug att fortsätta utforska de mystiska tornen.

Efter kommentarerna på det stora rea-inlägget blev jag inspirerad och köpte Wild Arms 3 jag med. Det lockar att testa det, men jag borde hålla mig till recensionsspelen och Just Cause 3 (7/10) som jag redan startat. Det är väl synd att klaga när problemen är så angenäma att jag har fler bra spel som väntar än vad jag har tid med…

Jerry masserar sina geniknölar och tänker på geometri

Planera i förväg och tänk efter innan du hoppar!

Jag undrar om min mattelärare är stolt för att jag hoppar i ett geometriskt landskap?

Den närmaste veckan har jag tagit mig an det väldigt kluriga Metrico+, som är en förlängd version av PlayStation Vita-spelet med samma namn – förutom pluset. Jag har samlat på mig tillräckligt med intryck för att påbörja min recension, men några utmanande banor till ska jag ta mig an.

Summer Games i Overwatch (8/10) är slut och jag fick inte en enda exklusiv sommardräkt åt någon av karaktärerna. Men jag gråter inte över spilld mjölk, utan fortsätter med att förbättra mina kunskaper inför Competitive Modes andra säsong. Jag har gått upp till nivå 52 och börjar stortrivas med den pyrotekniska skrotdåren Junkrat.

Detta är ett axplock av vad som sysselsätter oss, vad spelar du i helgen?

Ett svar
  1. Quint Quint

Kommentera