Ytterligare en ny trailer för Friday the 13th: The Game

Under den gångna helgen i PAX East, passade några producenter från spelföretaget Gun Media på att prata om deras skräckspel Friday the 13th: The Game. Denna flerspelartitel har varit under konstruktion sedan 2015 och lyckades samla ihop drygt 800.000 dollar på Kickstarter.

Gun Media har berättat öppet om teamets arbete och bjudit på mycket information längs vägen, och utvecklarpanelen i Boston var inget undantag.

Det första som bjöds på var en helt ny trailer, i form av ett nytt mordmontage där Jason brutalt dödar de skräckslagna lägerledarna. Åter igen ackompanjeras händelserna av Malmögruppen Crazy Lixx med en passande hårdrockslåt. För första gången gör Jason Goes to Hell-modellen entré och hans stora kastyxa ser riktigt farlig ut.
Varning för groteska scener utfärdas!

Tom Savinis exklusiva Jason fick en liten trailer för några veckor sedan, men på PAX East visades dessutom Jasons ansikte upp. Denna demoniska variant får mig att tänka på både Ghost Rider och Hellraiser, och jag är imponerad av Jasons anlete som har bränts av helvetets lågor. Det går endast att förboka den här modellen via Backerkit, och kommer enligt Gun Media inte att säljas separat senare.

Detaljrikedomen är enastående bra. Aldrig har Jason sett så skräckinjagande förut.

Friday the 13th: The Game kommer under första kvartalet av 2017, till PlayStation 4.

Kommentera