Spela Overwatch gratis nästa helg

I maj släppte Blizzard onlineskjutaren Overwatch (8/10), och är idag med 15 miljoner spelare världen över en riktig succé. Spelstudion jobbar hårt med att hålla deras senaste titel fräscht med nytt innehåll och nya variationer på spelkonceptet, som till exempel Rocket League-kopian Lucioball under OS.

Om du har varit sugen på att testa spelet innan du bestämmer dig för att slå till, kan det vara värt att ställa in alla dina planer nästa helg, för då får du möjligheten att spela Overwatch gratis.

Under gratisperioden är alla spelbara karaktärer, inklusive senast tillkomna Ana, tillgängliga tillsammans med de tretton banorna. Du kommer att få tillgång till alla spelbara lägen förutom Competitive Play, dessutom behålls dina erfarenhetspoäng och samlarobjekt även efter gratistiden tar slut, ifall du vill köpa denna skjutfest efteråt.

Spelet kräver vanligtvis PlayStation Plus för att du ska kunna spela det, men under kommande helg behöver du inte tjänsten för att ge sig in i stridens hetta. Klockan 13.00, svensk tid, börjar gratisperioden på fredagen den 9 september och håller på till måndagen den 12 september.

Vad du behöver göra är att gå in på PlayStation Store, sök på Overwatch och ladda ner den 15 GB stora ”Overwatch Free Weekend”. Sen är det bara att kämpa på med att fånga zoner, eskortera fordon och lära dig repliker som ”It’s High Noon”.

Ska du testa Overwatch under 9-12 september?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.