Sony erbjuder kostnadsfritt onlinespelande nästa helg

I och med lanseringen av PlayStation 4 hamnade ju onlinespelandet bakom betalväggen i PlayStation Plus, efter att ha varit kostnadsfritt under hela förra generationen. Det resulterade ju i ganska mycket knorrande från fansen till en början, men med tanke på att PlayStation Plus-prenumerationen erbjuder ett ganska bra mervärde överlag har många vant sig vid det nu.

Om du inte är en betalande medlem kan du dock få ett smakprov av onlinespelandet nästa helg, då Sony låter dig spela med dina vänner utan att behöva ett Plus-abonnemang.

Mellan den 22 och 26 februari har du alltså möjlighet att tillbringa så mycket tid du bara kan på onlinelägena i dina favoritspel. Som en extra bonus har dessutom Ubisoft planerat en öppen betatest av deras kommande sandlådeskjutare Tom Clancy’s Ghost Recon: Wildlands mellan den 23 och 27 februari.

Jag testade själv spelet en kort stund under den stängda betatesten som hölls nyligen, och även om jag inte fastnade till hundra procent finns det definitivt aspekter som känns lovande. Inte minst den kooperativa delen av spelet känns ganska genomtänkt, och är troligtvis instrumental för att maximera spelglädjen. Så om du gillar onlineskjutare och har ett gäng vänner du vill dela nöjet med, bör du spika planerna för nästa helg.

Ett svar
  1. Alestes Alestes

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.