Släppdatumet för Mass Effect: Andromeda kan ha läckt

I takt med att spelproduktioner blir allt större finns det också fler risker att utvecklarnas planer läcker ut innan de önskar det, och just detta verkar ha hänt med det hett efterlängtade Mass Effect: Andromeda. Efter ett par års väntan, där vi i princip har blivit svältfödda på information om spelet fick vi ju äntligen se en kort spelsekvens under PlayStation Meeting i samband med avtäckningen av PlayStation 4 Pro.

Nu verkar det som att samarbetspartnern Dark Horse Comics har råkat säga lite för mycket när de offentliggjorde planerna för boken som är tänkt att ackompanjera spelet.

Boken, som bland annat innehåller konceptgrafik från spelet, finns nu uppe på Amazon för försäljning med släppdatumet den 21 mars 2017. Detta passar in på tidigare rykten om att spelet kommer att släppas i slutet av nästa års första kvartal, samt Biowares egna uttalanden om att de siktar på en lanseringen under början av 2017. Varken Electronic Arts eller Bioware har kommenterat detta datum ännu, och kommer troligtvis inte att säga något konkret innan deras sedan tidigare planerade evenemang den 7 november.

Jag hoppas verkligen att vi snart kommer att få se något konkret och sammanhängande om detta spel, som hittills knappt har visats upp alls. Vi har fått E3-presentationer som har visat mer av Biowares kontor än av spelet och en lösryckt spelsekvens som mer var till för att visa upp PS4 Pro än själva spelet, men nu är det dags att dra av skynket på allvar. Mina förväntningar är skyhöga, eftersom den ursprungliga trilogin tillhör några av mina absoluta favoritspel från förra generationen.

Vad hoppas du få sen den 7 november?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.