Skräckspelet Here They Lie slopar VR-kravet

I samband med lanseringen av PlayStation VR (8/10) i höstas släpptes en del VR-exklusiva spel som skulle hjälpa till att locka konsumenter att införskaffa den nya VR-plattformen. Ett av dessa var skräckspelet Here They Lie, som förvisso fick lite blandat mottagande för implementeringen av VR-stödet. Detta kommer dock inte längre att vara ett hinder längre, då en ny patch ser till att alla PlayStation 4-ägare kommer att kunna avnjuta denna upplevelse genom att plocka bort kravet att använda ett VR-headset.

Patchen kommer dessutom att fila på några av de tracking-problem som spelet led av vid lanseringen, vilket förhoppningsvis kommer att innebära en förbättring för de som har en PSVR. Har du en PlayStation 4 Pro kan du även se fram emot bättre prestanda och högre upplösning, vilket förstås alltid är välkommet.

Patchen är tillgänglig att ladda ner nu om du redan äger spelet, och det har verkligen fått mig att bli sugen på att kika närmare på denna skräckupplevelse nu när jag slutligen kan spela igenom den på min TV.

Kommentera