Resogun kommer att få en PS4 Pro-patch

Resogun (9/10) är förmodligen en av de starkaste titlarna som släpptes i samband med lanseringen av PlayStation 4, och briljerade både med de imponerande partikeleffekterna och de otroligt slipade spelmekanikerna. Enligt utvecklarna Housemarque kommer det att finnas goda anledningar att återvända till spelet inom kort om du äger en PlayStation 4 Pro, för de planerar nämligen att patcha in stöd för den kraftfullare konsolen.

Med patchen kommer du att kunna avnjuta alla dessa voxlar i 4K-upplösning, men det är ännu oklart om de syftar på äkta 4K eller om de kommer att använda sig av checkerboarding-tekniken för att sedan skala upp resten av vägen. Ännu trevligare är att spelet även kommer att få stöd för HDR, vilket får mig att drömma om hur effektfullt det kommer att bli i den redan intensiva färgsprakande upplevelsen.

Enligt utvecklarna har patchen ännu inte ett spikat lanseringsdatum, men bedyrar att det inte kommer att vara långt borta. Kanske får vi möjligheten att uppleva dessa härliga uppgraderingar redan innan jul? Det hade varit en minst sagt trevlig julklapp från den finska studion!

Ett svar
  1. Kristoffer Nyrén Kristoffer Nyrén

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.