Overwatch inför nytt spelläge i samband med OS

Det omåttligt populära onlinespelet Overwatch (8/10) fick ju nyligen en ny spelbar karaktär i form av den helande krypskytten Ana, men Blizzard nöjer sig inte med detta för att hålla spelet fräscht och omväxlande. I samband med de olympiska spelen som officiellt invigs nu på fredag får vi även ett nytt spelläge med den brasilianske discjockeyn/helaren i huvudrollen.

Lúcioball heter denna nya gren som påminner en hel del om en korsning mellan Overwatch och Rocket League, och med tanke på hur framgångsrika dessa båda spel har varit var för sig kan vi ju hoppas på att en kombination också kan bli underhållande.

Utöver det nya spelläget kommer du även att få möjlighet att inkassera limiterade OS-relaterade kosmetiska prylar genom de skattkistor du vinner när du går upp i nivå. Det finns över hundra nya godsaker att samla på under de kommande tre veckorna, som till exempel dräkter till spelkaraktärerna som gör att de ser ut som OS-deltagare. Alla dessa nyheter är tillgängliga redan nu när du drar igång spelet, och det kan därför vara läge att lägga några extra timmar på att gå upp i nivå för att säkra de limiterade prylarna till din favoritkaraktär.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.