Öppen beta för Paragon är runt hörnet

Under PlayStation Experience förra året, visade Epic Games upp sitt kommande mästerverk på scen tillsammans med Sony. Hade du innan det tillfället frågat mig om jag var intresserad av att spela ett MOBA-spel med betoning på action och eldstrider, hade jag nog låtsats som att jag hörde dåligt.

När jag såg introduktionsfilmen hände dock något inom mig – jag tyckte att det verkade högst intressant! Efter några månader fick jag en inbjudan till den stängda, begränsade beta-versionen och efter bara någon timmes spelande, upptäckte jag att hela konceptet faktiskt tilltalade mig.

Om du inte fått möjlighet att prova Paragon tidigare, öppnas slagfältet för dig den 26:e maj då alla är välkomna att prova spelet. Självklart erbjuds denna möjlighet då utvecklarna behöver få information om hur de ska balansera datakraft på bästa sätt för att förmedla den bästa upplevelsen åt spelarna. Förvänta dig därför inte en helt stabil upplevelse, se det istället som ett sätt att prova på en av årets förmodligen bästa onlineskjutare.

Min personliga upplevelse var att tempo och motstånd passade som hand i handsken. Visserligen spelade jag endast tillsammans med andra spelare runt om i världen där vår fiende utgjordes av artificiell intelligens, men motståndet var ändå varierat och utmanande.

Denna beta-version pågår till och med måndag den 30:e maj och för att få tillgång, behöver du innan den 25:e maj registrera dig på hemsidan för Paragon. Om jag har några timmar över, kommer jag definitivt att återvända till slagfältet på Agora, den här gången ska jag välja en ny karaktär bland de 16 som finns att välja mellan.

Ses vi på Agora nästa helg?

Kommentera