Nya Destiny-expansionen har fått lanseringsdatum

Det har ju inte varit någon större hemlighet att Destiny (8/10) ska få en ny expansion till hösten eftersom det planerade Destiny 2 sköts upp till nästa år. Under veckan började dessutom en del detaljer om förhandsbokningar och datum läcka, men nu har officiell information från Activision släppts för att klargöra situationen.

Rise of Iron heter den kommande expansionen och i detta paket utlovas bland annat en ny raid, en ny strike och en rad nya berättelseuppdrag. För att locka till fler förhandsbokningar har Activision beslutat sig för att erbjuda en specialvariant av det eftertraktade vapnet Gjallarhorn.

Personligen har jag ganska svårt att samla ihop ett sug för mer Destiny i nuvarande form, men jag är nyfiken på vad de kommer att göra med en fullstor uppföljare. Förhoppningsvis har de ett mer solitt fundament att bygga på, med framför allt mer innehåll som inte pytsas ut över två års tid. Jag gillar flera av grunderna i Destiny och det är svårt att argumentera att Bungie inte har skapat en kompetent skjutare, men jag har alltid upplevt det hela som ganska ihåligt.

Ser du fram emot Rise of Iron?

Ett svar
  1. Macce_1

Kommentera