Ni No Kuni II: Revenant Kingdom släpps 2017

Att Level 5 skulle träda fram och berätta mer, eller åtminstone avslöja en smula framgång i uppföljaren till Ni No Kuni: Wrath of the White Witch, var väl mer eller mindre väntat under årets upplaga av PlayStation Experience.

Självklart tillfredsställdes JRPG-entusiasten i mig till fullo, när den regniga introduktionen till filmen startade och det stod klart att det är en sjuhelsikes resa vi står inför. Den utsökta och välritade anime-stilen ger mig alltid gåshud, och det var inga undantag den här gången heller.

Tyvärr fick vi inget specifikt datum för när spelet når butikerna, men personligen tyckte jag att det verkade lovande att karaktärerna i filmen pratade engelska redan nu. Kan det vara så att Level 5 siktar på ett globalt datum för när Ni No Kuni II: Revenant Kingdom släpps?

Jag vet att jag skrivit det många gånger tidigare, men när jag tittar på klipp från detta spel, känner jag ett stort behov av att återvända till det första spelet och nöta några timmar extra för att få en platinumtrofé. Om något spel är värt det, då är det Ni No Kuni: Wrath of the White Witch!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.