Mass Effect Andromeda har fått ett släppdatum

Igår spillde det formligen över av kärlek och förhoppningar på sociala medier då studion BioWare tillkännagav att det nya äventyret i Mass Effect-universat släpps inom kort. Aaryn Flynn berättade i en nyhetsuppdatering att de är väldigt glada över att äntligen kunna berätta när alla rymdentusiaster till spelare får påbörja sin resa till Andromeda.

Om du missat tidigare nyheter om titeln, kan det vara värt att känna till att spelet använder Frostbite-motorn, vilket innebär ett rejält kliv uppåt när det kommer till grafiken.

Redan den 23 mars är det dags att bege sig ut i rymden igen för oss européer, och personligen sitter jag som på nålar när det gäller Mass Effect Andromeda. För att stilla min längtan, tror jag att jag ska köra igenom det extramaterial jag köpt till PlayStation 3 en gång i tiden. Det finns fortfarande några troféer att låsa upp innan mars månad.

I samband med CES-mässan i Las Vegas visade även en färsk trailer upp, och denna visar en del strider samt hur karaktärsförmågorna uppgraderas.

Längtar du också till mars? Månaden alltså, inte planeten.

Kommentera