Hitman rullar ut större utmaningar för veteranerna

Förra årets episodiska lansering av Hitman blev en riktig succé för IO Interactive, inte bara för att de höll ett bra tempo med utrullningen av nya berättelseuppdrag. En konstant ström av sidouppdrag i form av Escalation Missions och Elusive Targets har också dykt upp, och har även fortsatt efter första säsongens avslut.

För att fira nästa veckas lansering av den fysiska utgåvan av spelet, kommer nu utvecklarna även erbjuda en rejäl utmaning för alla fans som redan har gjort allt som går att göra. I ett nytt läge som heter Professional Difficulty kommer du att få möjligheten att testa dina färdigheter på allvar.

I det nya läget kommer berättelseuppdragen att förändras, med nya rutiner för den artificiella intelligensen, begränsat antal spartillfällen och restriktioner på utrustningen du får använda under uppdraget. Övervakningskameror kommer dessutom att vara svårare att hantera, vilket betyder att du bör vara mer uppmärksam för att undvika komplikationer.

Som belöning för dessa svårare uppdragsvarianter kommer du att få möjligheten att låsa upp ytterligare godsaker som du kan använda sig av i uppdragen. Denna uppdatering kommer att vara helt kostnadsfri för alla som har köpt spelet, och jag misstänker att det kommer att ta mig ett tag att knäcka de nya utmaningarna.

Kommentera