Gravity Rush 2 har fått ett lanseringsdatum

Gravity Rush är ett spel som jag har tillbringat åtskilliga timmar med, först när det släpptes till PlayStation Vita, men sedan blev det en genomspelning till i samband med min recension av Gravity Rush Remastered (8/10)Det var länge oklart om det skulle bli någon uppföljare till det härliga spelet eftersom det inte sålde speciellt väl till Vitan, men sedan Gravity Rush 2 blev bekräftat har jag längtat efter nya tyngdkraftsäventyr med Kat.

Nu har Sony bekräftat att vi kommer att få återvända till Hekseville den 30 november.

Tillsammans med tillkännagivandet bjuder även utvecklarna på en ny trailer som visar upp den utsökta grafiska stilen som nu ser bättre ut än någonsin. Miljödesignen tillsammans med den cellskuggade grafiken håller verkligen toppklass och det var en stor anledning till varför det var så väldigt kul att utforska alla skrymslen och vrår i det första spelet.

Den stora förhoppningen jag har inför Gravity Rush 2 är att det kommer att finnas lite mer omväxling i striderna. De blev en aning repetitiva framåt slutet, och det hade inte skadat att expandera detta system en aning.

Kommentera