Fysiska lanseringen av Hitman har fått ett datum

Om du ännu inte har hoppat på det episodiska Hitman-tåget, utan istället föredrar det traditionella fysiska spelsläppet finns det goda nyheter för dig. Hela den första säsongen av spelet kommer nämligen att släppas den 31 januari, och majoriteten av de episoder som har släppts hittills har varit en riktigt frisk fläkt för den mångåriga spelserien.

Hittills har fyra av de sex huvudepisoderna som utgör den första säsongen släppts, och bortsett från den senaste har de lagt kvalitetsribban väldigt högt.

Den fysiska utgåvan innehåller dessutom en hel del bonusmaterial utöver de sex uppdragen, som till exempel det välgjorda soundtracket och bonusuppdragen som släpptes nu under sommaren. De PlayStation 4-exklusiva Sarajevo Six-uppdragen kommer också att finnas inbakade i paketet, vilket innebär att du kommer att ha en hel del att sysselsätta dig med när denna utgåva släpps.

HITMAN-SteelBook-English_ESRB-600x338[1]

Själv inväntar jag de två sista episoderna med spänd förväntan, och kommer förstås att tillhandahålla mina intryck så fort de är släppta.

Kommer du att köpa den fysiska Hitman-utgåvan?

Kommentera