Full Throttle Remastered visas upp igen

En av mina stora förhoppningar inför PlayStation Experience 2016 var att vi skulle få mer information om den utlovade nyversionen av den lysande äventyrsklassikern Full Throttle. Efter förra årets presentation har det i princip varit dödstyst om spelet, men redan innan årets show passade utvecklarna på att dela med sig av en ny trailer för projektet.

Vad som är lite oroväckande är att det inte längre nämns något om PlayStation Vita, vilket var en tydlig punkt från ursprungliga tillkännagivandet. Det är dock oklart om den versionen har skrotats helt eller om den bara kommer att dyka upp vid ett senare tillfälle.

Det korta klippet dryper av den härliga stämning som gjorde spelet till en av mina absoluta favoriter i genren när jag var yngre. Allt från den skitiga garagerocken från The Gone Jackals till protagonisten Bens raspiga röst framkallar höga halter av gåshud, och jag ser sannerligen fram emot att få köra igenom hela verket igen.

Jag hade ju hoppats på ett konkret släppdatum också, men dessvärre får vi nöja oss med ett lite diffust 2017 som lanseringsfönster. Låt oss hoppas att väntan inte blir alltför lång!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.