Friday the 13th: The Game får nya tillägg och försenas till 2017

Precis ett år efter att spelstudion Gun Media utannonserade sitt gigantiska projekt; Friday the 13th: The Game, släpper de en rejäl bomb. De har beslutat att försena spelet till början av 2017, och visst känns lite bittert eftersom de hade nämnt att spelet ska släppas någon gång denna höst.

Men det finns faktiskt goda anledningar till denna plötsliga försening, särskilt för de som har önskat sig ett enspelarläge. Gun Media och IllFonic kommer att utöka konceptet rejält, och vilka otroliga inlägg de tänker lägga till!

  • Spellägen för solospelare, både matcher mot CPU-styrda karaktärer och Hitman-liknande uppdrag blir inkluderade. De blir inte tillgängliga förrän i en kommande uppdatering av spelet förrän i sommar 2017.
  • Tommy Jarvis, Jasons nemesis, kommer att finnas tillgänglig som spelbar karaktär lagom till releasedagen.
  • En tredje karta; Packanack Lodge från Fredagen den 13:e del 2, adderas tillsammans med Camp Crystal Lake och Higgins Haven.

Jag är mycket positiv till den här förseningen för att Friday The 13th: The Game ska bli ännu större än beräknat, och enspelarläget kommer sannolikt att öka spelglädjen.

Friday the 13th: The Game ska släppas till PlayStation 4 i början av 2017.

Kommentera