Första Dark Souls III-expansionen har avtäckts

Om du har bemästrat innehållet i det lysande Dark Souls III (10/10) som släpptes i våras längtar du säkert, precis som jag, efter de utlovade expansionerna. Traditionellt sett har From Software alltid erbjudit respektive spels starkaste innehåll just i expansionsmaterialet, och därför är mina förväntningar skyhöga på det nu utannonserade Ashes of Ariandel.

Här bjuds vi på ett helt nytt spelområde, som bitvis påminner väldigt mycket om Painted World of Ariamis från Dark Souls. Med tanke på de väldigt täta kopplingarna med första spelet i serien är det inte omöjligt att vi får besöka en alternativ version av detta utmanande sidoområde.

Med utannonseringen får vi förstås även på en trailer, som bjuder på klipp från nya fiender, vapen, magier och potentiella bossar. Det finns även ett par bossar från grundspelet som ser ut att göra någon form av återkomst, men hur detta hänger ihop med expansionen är ännu oklart.

Om du gillar att duellera mot andra spelare kan du glädjas åt att vi får en ny arena som matchar likasinnade blodtörstiga spelare med varandra, och du kan där på ett enkelt vis se hur bra du kan mäta dig mot dina konkurrenter.

Den 25 oktober är det dags att återvända till Lothric för att ta dig an dessa nya utmaningar!

2 kommentarer
  1. Jerry Olsson
  2. Fredrik Johansson Fredrik Johansson

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.