Fira det kinesiska nyåret med Overwatch

Spelutvecklarna Blizzards jättesuccé Overwatch (8/10) har vid specifika tillfällen haft olika evenemang under det gångna året, där spelare kunde få chansen att få tag på tidsexklusiva dräkter till sina favoritkaraktärer. Det har gått ett par veckor sedan julspecialen avslutades, men nu firar Bastion, Tracer och alla de andra älskade figurerna det kinesiska nyåret i ett nytt spektakel i spelet.

Det är tuppens år enligt den kinesiska kalendern, och ända till den 13:e februari kan du hoppa in och ha roligt med Year Of The Rooster. I den färgglada klädgarderoben finns denna gång bland annat möjligheten att förse Mei med två vackra kimonor, en väst proppad med smällare till galningen Junkrat och en läcker kreation till D.Va.

De flesta förstapersonsskjutare har det välbekanta capture the flag, som går ut på att fånga motståndarens flagga och ta den till sitt bo. Här har spelläget fått namnet Capture the Rooster, och utspelar sig i en omgjord version av Lijang Tower.

Att Blizzard har valt kinesiska nyåret som tema är oväntat men ett välkommet beslut, och jag ser fram emot att få spela ett av förra årets bästa spel åter igen.

Kommentera