Diablo III får säsonger på PlayStation 4

Den 31 mars startar den tionde säsongen på PC-versionen medan vi med Diablo III: Reaper of Souls – Ultimate Evil Edition (9/10) på PlayStation 4 hittills fått klara oss utan. Men det blir det ändring på nu, när konsolversionen kommer att köra säsonger parallellt med datorspelet.

Säsongsspelet innebär att du börjar från början med en ny karaktär och inga uppgraderingar av smeden, din kista eller sparade föremål kommer att kunna användas. På säsongerna finns även en gåva från Haedric som innebär att du kommer att får delar till ett set som ger en ordentlig knuff när du når den högsta nivån, och när du samlat ihop alla delar får du möjligheten att öppna ett unikt område med utmaningar som är anpassade till din klass.

Med rätt färdigheter sägs det att demonjägaren kan skjuta armborst snabbare än sin egen skugga.

Dessutom introducerar varje säsong nya unika föremål som inte går att få i spelet utanför säsongen förrän den tar slut och din karaktär övergår till en vanlig. Om du hängt med i Diablo III-världen vet du att berättelseläget sedan länge kompletterats med ett äventyrsläge, och ett starkt incitament att spela vidare är topplistorna över vem som klarat den högsta nivån på Greater Rift både i enspelar- och flerspelarläge.

Blizzard har skrivit en artikel om säsonger på konsoler som du kan läsa här om du vill veta mer.

Ser du fram emot säsongsspel i Diablo III på PlayStation 4?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.