Blizzard informerar om vad som kommer till Overwatch under 2017

Overwatch (8/10) har skördat stora framgångar sedan lanseringen tidigare i år, och har kontinuerligt erbjudit nytt och fräscht innehåll under årets gång. Blizzard har lanserat allt från nya hjältar och kartor till tidsbegränsade evenemang som ger exklusiva belöningar till dina favoritkaraktärer.

Spelets producent, Jeff Kaplan, passade på att summera det gångna året och även lyfta lite på skynket för nästa års planer. Om du fortfarande spelar Overwatch, ser det ut som att du har en hel del att se fram emot.

I ett videoklipp på spelets officiella YouTube-kanal nämner Kaplan att de arbetar på att implementera en serverlista för Custom-matcher, vilket innebär att du i framtiden inte nödvändigtvis behöver manuellt bjuda in folk till matcherna du skapar. Det är praktiskt om du vill spela med specifika regler, men kanske inte har så många likasinnade på din vänlista.

Tidigt under nästa år kommer även den nya kartan Oasis att släppas, men de har ännu inte spikat ett exakt datum för detta. Den är fortfarande i teststadiet, men det låter som att den kan dyka upp inom en ganska snar framtid om allt klaffar. De jobbar också på flertalet nya hjältar, men eftersom de är väldigt noggranna med att de ska passa in och inte störa spelets balans, finns det ännu inget klart att visa upp. Troligtvis kommer vi att se minst en ny karaktär under nästa år.

Vad skulle du vilja se i Overwatch under 2017?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.