BioShock-samling kommer att bekräftas inom kort [Uppdaterad]

Det verkar som att någon på 2K Games råkade trycka på fel knappar igår, och detta resulterade i att information om den länge omryktade BioShock-samlingen till PlayStation 4 läckte ut på internet. Bland annat dök det upp ett meddelande som bekräftade det hela på BioShocks officiella Twitter-konto, men det togs ganska snabbt bort därifrån.

Tidigare har denna samlingsutgåva indirekt bekräftats genom att den redan har fått åldersrekommendationer i både Taiwan, Brasilien och USA, vilket gör det lite svårt att förneka existensen.

Personligen ser jag fram emot att återvända till både Rapture och Columbia för att återuppleva de fantastiska och likväl skrämmande miljöerna. Både BioShock och BioShock Infinite är ett par av mina favoritspel från förra generationen, och även om BioShock 2 kanske inte riktigt når upp till deras skyhöga nivåer är det ändå ett intressant bidrag i serien.

Eftersom The BioShock Collection ännu inte är officiell finns det inte några direkta detaljer om vad vi kan förvänta oss utöver själva spelen. Förhoppningsvis har det lagts en hel del krut på portningen av spelen i stil med Borderlands: The Handsome Collection (8/10) där vi bjöds på en skarpare grafik och en välkommen uppgradering av bildfrekvensen. Jag skulle gissa på att vi inte behöver vänta alltför länge innan dessa detaljer blir officiella.

Uppdaterat: Nu har 2K Games bekräftat samlingen som kommer att släppas den 13 september. Den kommer som förväntat att innehålla de tre spelen och dessa kommer att rulla i 1080p-upplösning med 60 bildrutor per sekund. Vi kommer dessutom att få ta del av alla expansioner till samtliga spel, vilket är otroligt glädjande då många av de bästa ögonblicken från serien har kommit från bland annat expansionerna Minerva’s Den och Burial At Sea. Som grädde på moset får vi även en trailer som du kan se nedan!

Kommer du att skaffa The BioShock Collection?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.