Batman: Return to Arkham har fått ett nytt släppdatum

Tidigare i somras var det ju meningen att vi skulle få ta del av nyversioner av de ypperliga Batman: Arkham Asylum och Batman: Arkham City. I sista minuten blev dock dessa PlayStation 4-versioner uppskjutna på obestämd tid, och det fanns indikationer på att de portningsansvariga utvecklarna Virtous hade problem att uppnå en acceptabel bildfrekvens.

Nu verkar dock dessa problem ha blivit lösta, och vi har nu fått ett nytt datum att se fram emot om du har längtat efter att återvända till de två bästa kapitlen i Arkham-serien.

Nu är det den 21 oktober som gäller för den mörke riddarens uppsnyggade äventyr, vilket definitivt är ett sämre datum jämfört med de lugnare sommarmånaderna som ursprungligen var i planerna. Det är svårt att lansera en nyversion av gamla spel, oavsett hur populära de är, när vi är mitt i en period där några av årets största spel håller på att lanseras.

I samband med det nya datumet fick vi även en ny trailer som jämför originalversionerna av spelen med de kommande PS4-versionerna, och i flera fall är uppgraderingarna markanta. Förhoppningsvis har Virtuos lyckats reda ut de bildfrekvensproblem som orsakade förseningen. En stor del av jobbet har också handlat om att gå från Unreal Engine 3 till Unreal Engine 4, vilket inte är en helt smärtfri övergång. I oktober får vi se resultatet!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.