Batman: Return to Arkham har blivit uppskjutet

Med en månad kvar till det ursprungligt planerade släppdatumet har Warner Bros meddelat att Batman: Return to Arkham kommer att försenas. Det är lite tråkiga nyheter med tanke på att jag såg fram emot dessa nyversioner av Batman: Arkham Asylum och Batman: Arkham City, då samlingen skulle släppas i en ganska lugn period.

För andra månaden i rad verkar det som att jag har framkallat någon form av försening av efterlängtade spel genom att nämna det i månadens höjdpunkter. Förra månaden försenades No Man’s Sky precis efter publiceringen, och jag ska nog vara väldigt försiktig med vilka spel jag nämner hädanefter.

Meddelandet om försening spreds via Warner Bros forum där det förklarades att portningsstudion Virtuous behöver mer tid för att kunna leverera en polerad produkt. Några fler detaljer än så uppgavs inte och vi fick heller inte ett nytt datum, vilket får mig att tänka att förseningen handlar om månader istället för veckor. Det är lite tråkigt eftersom samlingen troligtvis kommer att drunkna om det lanseras i höst eller vinter, med tanke på alla andra storspel som är planerade då.

Hoppades du också på att få vara Batman i sommar?

Kommentera