Allison Road har återupplivats igen

När Konami släppte P.T. som en konceptdemo för ett Kojima-producerat Silent Hill-spel studsade nästan alla skräckfans av förväntan, med tanke på den enorma potential projektet hade. Detta spel skrotades som bekant senare och mångas drömmar om detta extremt lovande skräckspel krossades relativt brutalt, med tanke på hur Konami har imploderat sedan dess.

Räddaren i nöden såg ut att heta Allison Road, som med P.T. som tydlig inspirationskälla försökte samla in pengar för produktionskostnaderna via Kickstarter och skapade rubriker med den lovande koncepttrailern. Innan kampanjen hann avslutas svepte utgivaren Team17 in och tog sig an rollen som utgivare. Detta samarbete rasade dock ihop tidigare i somras, och det såg ut som att Allison Road aldrig skulle färdigställas.

Nu ser det dock ut som att skaparen Christian Kesler tillsammans med nya utvecklaren Far From Home kommer att göra ett nytt försök med Allison Road, enligt en intervju med IGN, Förhoppningsvis kommer spelet att nå hela vägen fram till våra konsoler denna gång.

Det återstår förstås att se om spelet kan leva upp till prototyptrailerns potential, men jag är troligtvis inte ensam om att vilja se mer av detta lovande och kusliga spel.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.