Black Friday-rean är igång på PlayStation Store

Black Friday är en tradition som på senare år har adopterats från USA, och det fungerar i praktiken som en formell avspark för julhandeln. Det är alltid första fredagen efter Thanksgiving, och går därför av stapeln nu denna vecka. Det är ju förvisso inte riktigt fredag ännu, men det kan vi ju strunta i med tanke på de trevliga erbjudanden som tillhandahålls på PlayStation Store.

Det är faktiskt förvånansvärt nya spel som finns med på rean denna gång, och det är ju förstås goda nyheter om du har haft tålamod att vänta lite och inte köpt allting på lanseringsdagen denna höst.

Ett av de starkaste spelen i rean är onekligen Titanfall 2 (9/10) som lyckades erbjuda både en förbluffande bra kampanj och ett underhållande flerspelarläge. Det är längesedan jag spelade en förstapersonsskjutare som känns så finslipad och polerad, och jag hoppas att denna rea gör att fler köper spelet. Det släpptes i en otacksam situation, inklämd mellan giganterna Battlefield 1 (8/10) och Call of Duty: Infinite Warfare (7/10), vilket ledde till relativt svaga försäljningssiffror vid lanseringen. Nu har du chansen att plocka upp årets kanske bästa spel i genren för 369 kronor.

Om du har avvaktat med att införskaffa det lysande Hitman, som började släppas som ett episodiskt spel i början av året, kan det vara läge att göra det nu. Alla berättelseepisoderna är nu släppta, men utvecklarna är ändå inte färdiga med denna lyckade satsning. De kommer att fortsätta att pytsa ut tidsbegränsade kontrakt och andra utmaningar utan extra kostnad, för att sedan expandera till en helt ny säsong under nästa år. Första säsongen kan du nu skaffa för endast 289 kronor.

Dark Souls III (10/10) är tveklöst ett av årets bästa spel, och något jag ser fram emot att få tid att återvända till när det lugnar ner sig runt årsskiftet. Fantastiska utmaningar, briljant miljödesign och massvis av omspelningsvärde är bara några få av spelets många imponerande aspekter. Nu kan du skaffa grundspelet för 329 kronor, eller spelet tillsammans med säsongspasset för 499 kronor.

Hela rean kan du finna på länken här, och vi vill förstås veta vad du tänker fynda på denna omfattande rea.

6 kommentarer
  1. macke86
    • Johan Lindros Johan Lindros
  2. Jerry Olsson
  3. Jesper Pettersson Jesper Pettersson
  4. Alestes Alestes
  5. gabeish gabeish

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.