Troféjakten-summering [Vecka 2]

Vår chefredaktör ska under en månads tid jaga så många troféer som bara möjligt. Kvantitet på kort tid istället för kvalitet på lång tid är det som gäller, så glöm enkla LEGO-spel och andra titlar som kräver mycket tid – det ska gå snabbt!

Det här har inte varit som andra veckor. Jag tog medvetet lite ledigt från spelandet under helgen eftersom jag ”visste” vilka säkra kort som jag skulle kunna beta av på väldigt kort tid, men det började horribelt.

Enligt Playstationtrophies.org skulle Wonderbook-spelen vara en barnlek. Det stämmer förvisso in på Book of Spells, men verkligen inte med Diggs Nightcrawler. Den senare titeln ska egentligen avklaras på två personer – en som står för huvudspelandet med boken och den andra som tar sig an alla fotouppdrag.

Redan där pekade saker och ting att det skulle ta lite längre tid, men eftersom du styr spelet med boken och inget annat är du helt beroende av kombinationen kamera och Wonderbook. Den kombinationen har stora, stora problem. Att avsluta kampanjen är väldigt lätt, men att jag ska exempelvis klara mig utan att bli skadad i en biljakt, där jag lutar boken åt sidorna för att styra bilen, är en betydligt större utmaning än vad som utlovas i deras guide.

Det här är första gången som jag får erkänna mig besegrad i Troféjakten. Om jag spenderar mycket tid kanske jag ändå grejar en platinatrofé i det, men poängen med detta samlande är att det ska gå så fort som möjligt. Annars hade jag nog bara suttit och betat av LEGO-spel eftersom dessa alltid resulterar i 100 % om du viger din tid åt det.

Nej, jag fick vända mig till spelen som baseras på filmer och tv-serier. Där var allt precis som förväntat och jag tänker nog stanna kvar ett tag till i den hörnan tills jag har slickat såren och sedan hoppar jag till Sound Shapes och dess Death Mode för att ordna säckvis med Trophies tack vare dess sparande via molnet.

 

Avklarade spel

NCIS: Based on the TV series

Papo & Yo

Up (rapport publiceras imorgon)

Wonderbook: Book of Spells

 

Pågående spel:

DreamWorks Super Star Kartz

Sound Shapes

WRC 4

 

Avbrutna spel:

Wonderbook: Digg’s Nightcrawler

 

Statistik:

Nivå: 26 (+1)

Procent: 42 % (+54 %)

Platinum: 33 (+3)

Guld: 306 (+16)

Silver: 1 092 (+42)

Brons: 4 401 (+128)

Trophies: 5 832 (+189)

Trophy-poäng: 132 255 (+5 160)

Trophies per dag: 2,86 (+0,08)

Världsranking: 6 009 (+644)

Sverige-ranking: 38 (+4)

 

Hur har din troféjakt gått?

4 kommentarer
  1. markopolo24254
  2. motz motz
  3. Markus
  4. Martin Svennberg Martin

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.