Troféjakten – NCIS: Based on the TV Series

Vår chefredaktör ska under en månads tid jaga så många troféer som bara möjligt. Kvantitet på kort tid istället för kvalitet på lång tid är det som gäller, så glöm enkla LEGO-spel och andra titlar som kräver mycket tid – det ska gå snabbt!

NCIS: Based on the TV Series

Precis som med CSI: Fatal Conspiracy är NCIS ett peka-och-klicka-spel där det går ut på att hitta bevis på brottsplatser, använda ledtrådarna i labbet samt hålla förhör. Den enda skillnaden är att CSI framstår som ett mästerverk i jämförelse med denna extremt repetitiva upplevelse som är barnsligt enkel att klara av. Inte bara för att svaren är simpla, utan även för att du får chans på chans att göra rätt. Jag skulle vilja påstå att alla som kan engelska kan klara av detta spel utan några som helst problem. Det gäller även de som normalt sett inte brukar spela på konsol.

Trots en löjligt låg svårighetsgrad kan Trophies-insamlingen bli en utmaning, men självfallet blir det inte så i NCIS. Samtliga troféer plingar till medan du spelar genom de fyra uppdragen som finns. När den sista filmsekvensen spelas upp kommer din platina att plinga till. Det här och The Walking Dead: Season 1 är utan tvekan de enklaste spelen jag har stött på i min Troféjakt sedan PS3:an införskaffades.

 

  • Antal Trophies: 27
  • Uppskattad tid : 5 timmar
  • Svårighetsgrad: 1/10
  • Svåraste trofé: Ingen
  • Enklaste trofé: Alla
  • Jobbigaste trofé: Alla
  • Tillbehörskrav: –

 

Spelet går i dagsläget att endast köpas som begagnat. Flera butiker listar spelet som slut i lager, men risken är stor att den har utgått hos leverantören.

Ett svar
  1. jonasbylin jonasbylin

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.