Vad spelar du i helgen? [Vecka 34 2020]

Det är verkligen tydligt att sommarlugnet nu är över att döma på antalet spel som trillar in på löpande band till redaktionen. Redan denna vecka har vi publicerat en hel del intressanta recensioner, där bland annat Pistol Whip (9/10) och Mortal Shell (8/10) sticker ut som starka kandidater för inköpslistan.

Vi har dock många fler projekt på gång i redaktionen, och här kan du läsa om några av dem!

Jesper rockar och plattformar

Hela spelupplägget påminner om texten till Tenacious D-låten The Metal.

Jag har inte mindre än två recensionsspel på mitt bord. Det första är New Super Lucky’s Tale, som är ett tredimensionellt plattformsspel som känns stöpt i den klassiska mallen. När jag studsat och äventyrat färdigt med den charmige räven får du läsa om mina bravader.

Det andra spelet jag har är No Straight Roads, som är det första spelet från den malaysiska utvecklaren Metronomik. Det speglar den eviga kampen (?) mellan rock och elektronisk dansmusik. Med inspirationskällor som Space Channel 5 och Jet Set Radio har jag stora förhoppningar. Recension dyker upp på bloggen inom kort.

Skulle jag mot all förmodan bli klar med båda under helgen så återvänder jag till Final Fantasy VII Remake (9/10) där jag kommit ungefär halvvägs på min första genomspelning. Jag kommer inte att nämna Alienation (8/10) mer kring helgspelandet (om det inte rör soff-samarbete) då jag äntligen plockade platinatrofén i veckan.

Martin städar in i det sista

Det finns många hållplatser kvar att utforska!

Det är sista veckan på min semester och därför har jag börjat städa i platinaskrubben ganska ordentligt. Hittills har jag lyckats knipa den åtråvärda trofén i The Complex (9/10), The Mooseman (8/10) samt Maneater (8/10). Möjligtvis fortsätter hysterin i ett försök att närma mig en platina i Bus Simulator (8/10) eller Life is Strange 2.

Om jag tröttnar, kommer jag säkerligen att finna ro och glädje i att köra stora lastbilar i Snowrunner (7/10) eller kanske en lite mer fartfylld tur i Burnout Paradise Remastered (10/10).

Johan bilar runt i Kina

I helgen kommer jag att tillbringa min tid med att köra runt i en skruttig bil i Kina för att hälsa på släktingar i Road to Guangdong. Om jag spelar mina kort rätt kommer jag dessutom att kunna tigga till mig hemliga familjerecept som jag kan använda i restaurangen som jag precis har tagit över.

Förutom detta projekt kommer jag i likhet med Jesper att spela No Straight Roads för recension, fast istället för systersajten Switchbloggen.

Vad tänker du spela i helgen?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.