Vad spelar du i helgen? [Vecka 27 2021]

Det relativa lugnet i juli fortsätter, med ganska få nya spelsläpp att krydda vardagen med. Det har dock poppat upp en del intressanta PlayStation 5-uppgraderingar av exempelvis GreedFall (8/10) och A Plague Tale: Innocence (8/10) som båda är värda att kika närmare på. Under gårdagen fick vi även en liten inblick på vad som finns på horisonten genom en ny State of Play-ström från Sony, och det ser onekligen ut att finnas en hel del att sysselsätta sig med i höst.

Innan dess är det dock dags att undersöka vad som pågår i redaktionen denna helg!

Jesper flyr digerdöden

Horderna av råttor är ett ständigt hot och ett bett räcker för att döden ska sätta in.

Jag har lagt vantarna på recensionexemplaret av A Plague Tale: Innocence för PlayStation 5. Kim recenserade PlayStation 4-versionen för ett par år sedan och nu har det blivit min tur.

Skulle jag bli färdig med fokusspelet under helgen så återgår jag än en gång till Marvel’s Avengers (7/10). Trots irriterande buggar så känns det som att jag verkligen är på upploppet nu och vill verkligen ha den platinatrofén. Efter det blir det sannolikt något mer lättuggat som ett Artifex Mundi- eller Telltale Games-äventyr.

Johan gör en djupdykning

Även om mina nästan 200 timmar i Snowrunner skvallrar om en omfattande djupdykning är det faktiskt inte detta jag syftar på denna gång. Det handlar nämligen om en mer ordagrann djupdykning, i form av Subnautica (9/10) som jag påbörjade ganska nyligen och fastnade stenhårt för. Kombinationen av utforskning, utveckling av ny teknologi och gastkramande skräck för vad som gömmer sig nere i havsdjupet är fullständigt lysande, och jag ser fram emot mer av detta i helgen.

Jonny hänger med gudomligheter

Om det ändå hade varit så här kallt i det verkliga livet..

Min semester har dragit igång lite smått, vilket ger extra tid till spel som vanligtvis inte hinner få så mycket av min uppmärksamhet. Skämshögen minskar därför sakta, vilket känns väldigt bra.

I skrivande stund håller jag på att ta mig igenom God of War (9/10), ett spel vars fodral har stirrat så där ”Kratos-argt” på mig från tv-bänken i säkert ett år. Om planerna går som de ska kan jag förhoppningsvis klara det i dagarna och ge mig på nästa titel i högen. Vad det blir har jag dock inte bestämt mig för än.

Vad tänker du spela i helgen?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.