Vad spelar du i helgen? [Vecka 21 2020]

Vissa har kanske redan tjuvstartat på helgen genom att ta ledigt denna klämdag, men om du inte har haft denna förmån kan du åtminstone glädjas åt att det väntar ett par dagars ledighet nu. Efter en kort period av lugn i redaktionen har nu recensionsprojekten börjat trilla in igen, och bara idag har vi publicerat recensionen av både Saints Row the Third: Remastered (8/10) och Dungeon of the Endless (9/10).

Innan ledigheten är ett faktum vill vi ju förstås få reda på vad som spelas ute i stugorna!

Johan har ytterligare en fantasi på agendan

Bättre fly än illa tajma knapptryckningar.

Efter att ha avslutat Final Fantasy VIII Remastered (9/10) tidigare i veckan, med oerhört blandade intryck, hoppade jag direkt upp på hästen igen och startade upp Final Fantasy IX. Ganska omgående kände jag mig som hemma i spelet på ett vis som jag aldrig gjorde i föregångaren, och jag har därför ganska höga förhoppningar på vad som komma skall.

Om ytterligare tid finns kommer denna troligtvis att tillbringas i Subnautica (9/10), eller i något annat dylikt spel. Det är lite lustigt hur denna genre plötsligt har fångat mig i sina klor, då jag inte alls har fastnat för denna typ av spel förr.

Jesper utforskar rymdskepp

En mops som gör kalops (eller var det slarvsylta) av motståndarna.

Jag har spelat Dungeon of the Endless (9/10) och recenserat det och räknar med att hinna klämma in några till omgångar de kommande dagarna då jag har ledigt under klämdagen och njuter av en långhelg.

Förutom det så fortsätter min resa genom Persona 5 Royal (9/10) och det känns som om jag gör stora framsteg hela tiden och har maxat flera sociala länkar och dragit in så mycket pengar att jag känner mig ekonomiskt oberoende och kan uppgradera utrustning och mixa fram personas utan att vända på yenen.

Jonny utforskar också rymdskepp

I rymden kan man möta alla möjliga sorters drägg!

Långhelgen är fullt igång för min del och öppnar därför upp för lite mer intensivt spelande än vanligt.

Efter att ha spelat en hel del Saints Row the Third: Remastered den senaste veckan tänkte jag återigen ge mig på Deep Sky Derelicts (8/10) som jag påbörjade för ett tag sen. Allt eftersom jag närmar mig slutet har rymdskeppen som utgör spelets nivåer blivit allt större och striderna allt längre. Målet är att klara det under de kommande dagarna, men vi får se hur det går!

Vad spelar du i helgen?

Ett svar
  1. Thomas Thomas

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.