Vad spelar du i helgen? [Vecka 15 2018]

Vågar vi hoppas på att våren har kommit nu? Kan det verkligen vara sant att vi snart kan stoppa undan halsduken, vantarna och täckjackan till förmån för lite luftigare kläder? Maj månad är ju visserligen inte här riktigt ännu så vi kan ju inte vara helt säkra på ett tag, men visst hoppas vi på lite vårväder framöver?

Om vädret nu skulle bjuda på otrevliga överraskningar, kan vi PlayStation-spelare åtminstone glädja oss över att vi förmodligen har en del spel i skämshögen att beta av. Jag lyckades under veckan fixa platina både i Burnout Paradise Remastered (10/10) samt Hakuoki: Edo Blossoms (7/10), vilket innebär att jag får ställa in siktet på något annat.

Martin återvänder till vinterlandskapet

Vad tusan? Sade de inte att våren hade kommit?

Vad tusan? Sade de inte att våren hade kommit?

Jag fick ordentlig mersmak av Impact Winter (8/10) och tänker starta upp ett nytt äventyr till helgen. Denna gång ska jag se till att ha en robust plan för överlevnad och försöka följa den för att se om jag kan komma närmare räddningen.

Jag ska också försöka starta något av spelen som jag köpt på rea under året. Antingen blir det Catlateral Damage eller Dear Esther: Landmark Edition (7/10) om nu inte något annat kommer i vägen.

Jerry återvänder också till vinterlandskapet

Rotfyllning och byte av tandkronor är att föredra.

Trots att våren äntligen har startat i den nordvärmländska landsbygden, ska jag återbesöka ett snörikt skräckspel i jakten på en platina. Min platinautmaning fortsätter vidare och träffsäkra Until Dawn (9/10) är mitt nästa projekt under kvällstid. Jag hoppas på att hålla alla ungdomarna vid liv i helgen och inte göra några snedsteg på vägen.

På dagtid är det Ni No Kuni II: Revenant Kingdom (9/10) som gäller, eftersom det är mer passande för mina barn att titta på. Dessutom ökar Friday the 13th: The Game (8/10) chanserna att hitta kassettbanden med 130% i helgen!

Jesper ska sitta och uggla

Undrar om Owlboy är släkt med Batman eller Hästpojken?

I veckan släpptes plattformsspelet Owlboy till PlayStation 4 och jag passade på att utnyttja rabatten som erbjuds PlayStation Plus-prenumeranter. Jag har länge väntat på konsolsläppet av detta efter att det fått fantastiska recensioner på PC och ser så där underbart mysigt och härligt ut.

Jag köpte Undertale och Crypt of the Necromancer på rean med avsikt att spela på PlayStation Vita. Undertale har jag redan smugit igång med och tyvärr är jag inte lika imponerad av spelet som majoriteten verkar vara. Crypt of the Necromancer har jag spelat en hel del på datorn, och tycker att det kommer att passa fantastiskt i bärbart format.

Vad spelar du i helgen?

Ett svar
  1. Johan Lindros Johan Lindros

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.